Verdeling huwelijksgoederen gemeenschap

Bent u in gemeenschap van goederen getrouwd? Dan wordt de huwelijksgoederengemeenschap bij echtscheiding bij helfte verdeeld. Bij de gemeenschap van goederen horen in principe alle schulden en bezittingen die u gezamenlijk hebt. Daarbij is het niet van belang wie de spullen, zoals een auto, woning of inboedel, heeft ingebracht. Ook niet als het om schulden of spaargeld gaat. En is er tijdens het huwelijk een schenking of erfenis ontvangen? Dan is het mogelijk dat deze bij scheiding moet worden verdeeld.

 

Advocaat scheiding gemeenschap van goederen

Welke beslissingen worden genomen, hangt uiteraard af van u en uw ex-partners wensen, maar ook van financiële en fiscale (on)mogelijkheden. Wanneer u in het bezit bent van een koopwoning, dan zal er bij een echtscheiding bijvoorbeeld een regeling moeten worden getroffen. Dit geldt overigens ook als u gezamenlijk een huurwoning heeft. Laat u bijstaan door Verhaar Advocatuur & Mediation, een advocatenkantoor dat u kan adviseren en de zaken goed voor u kan regelen.

Kortom, bent u getrouwd in gemeenschap van goederen? En op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in de omgeving van Zwolle, Kampen, Groningen, Assen of Apeldoorn? Neem dan contact op met Verhaar Advocatuur & Mediation.

Verdeling bij huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen

Over Verhaar Advocatuur & Mediation

Wilt u in overleg uw scheiding regelen? Heeft u een geschil over nalatenschappen? Of wilt u een advocaat die u eenzijdig juridisch adviseert en bijstaat in een familie- of erfrechtelijke procedure? Mr Martine Verhaar verleent u juridische bijstand in elke vorm.

Contact met Verhaar Advocatuur & Mediation

Verhaar Advocatuur & Mediation
Schrevenweg 5
8024 HB Zwolle

Postbus 40037
8004 DA Zwolle

038-8504136

info@verhaaradvocatuur.nl

KvK 51969483

BTW NL001658103B14

Scheiden en getrouwd in gemeenschap van goederen

Fout

×

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/verhaar/domains/verhaaradvocatuur.nl/public_html/includes/common.inc:2791) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /home/verhaar/domains/verhaaradvocatuur.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to undefined function trigger_get_assigned_actions() in job_scheduler_trigger_worker() (regel 106 van /home/verhaar/domains/verhaaradvocatuur.nl/public_html/sites/all/modules/contrib/job_scheduler/modules/job_scheduler_trigger/job_scheduler_trigger.module).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.