Werkwijze

Hebt u een vraag, probleem of conflict op familie- of erfrechtelijk gebied? Meld uw zaak bij ons aan en word direct in contact gebracht met een gespecialiseerde familie- en erfrechtadvocaat. In goed overleg komt de advocaat tot een concreet plan van aanpak dat passend is voor uw specifieke situatie. Hierbij doorlopen we de volgende stappen:

 

  1. Tijdens een eerste telefonische intake wordt er een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek op ons advocatenkantoor in Zwolle.
  2. Gedurende dit eerste gesprek worden niet alleen de problemen besproken, zoals een echtscheiding of de afwikkeling van een nalatenschap, ook legt Verhaar Advocatuur & Mediation uit hoe het advocatenkantoor u kan bijstaan.
  3. Lukt het niet om in onderling overleg tot een oplossing te komen? Dan staat Verhaar Advocatuur & Mediation u als advocaat bij in een procedure bij de rechtbank of het gerechtshof. Ook in deze situatie wordt met u besproken of het mogelijk is om in overleg alsnog tot een oplossing te komen.
  4. Uitgangspunt voor het verrichten van werkzaamheden is een zorgvuldig samengesteld dossier. Bij sluiting van het dossier kunnen de originele stukken worden opgehaald op het advocatenkantoor in Zwolle.
  5. Indien mediation wenselijk is, wordt een afspraak gemaakt voor een eerste gesprek met alle betrokkenen. In dit gesprek wordt uitgelegd wat mediation inhoudt en welke bijzondere regels gelden voor een zo goed mogelijk verloop hiervan.

 

Wat u verder moet weten:

  • Het uurtarief van Verhaar Advocatuur & Mediation bedraagt € 175, exclusief BTW. Maandelijks ontvangt u een gespecificeerde nota. In overleg wordt een voorschot in rekening gebracht.
  • Bijkomende kosten, evenals een voorschot, uittrekselkosten en griffierechten, worden doorberekend.
  • Als u belt en de advocaat is verhinderd, laat dan uw naam, telefoonnummer en vraag of opmerking achter. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld of -gemaild.
Martine Verhaar Advocatuur & Mediation helpt u bij uw verder

Over Verhaar Advocatuur & Mediation

Wilt u in overleg uw scheiding regelen? Heeft u een geschil over nalatenschappen? Of wilt u een advocaat die u eenzijdig juridisch adviseert en bijstaat in een familie- of erfrechtelijke procedure? Mr Martine Verhaar verleent u juridische bijstand in elke vorm.

Contact met Verhaar Advocatuur & Mediation

Verhaar Advocatuur & Mediation
Schrevenweg 5
8024 HB Zwolle

Postbus 40037
8004 DA Zwolle

038-8504136

info@verhaaradvocatuur.nl

KvK 51969483

BTW NL001658103B14