Echtscheiding

Bent u van plan om te scheiden, maar weet u nog niet wat er allemaal bij komt kijken? Zijn er naar aanleiding van uw echtscheiding problemen ontstaan? Of bent u alimentatiebetaler, maar zijn er veranderingen in uw persoonlijke situatie? Echtscheidingsadvocaat mr Martine Verhaar heeft zich gespecialiseerd in familierechtelijke zaken, waaronder echtscheidingen en erfrecht. Kenmerkend voor haar werkwijze zijn betrokkenheid en professionaliteit.

 

Professionele echtscheidingsadvocaat

 

Verhaar Advocatuur & Mediation heeft ruime ervaring als het gaat om personen- en familierecht en staat u in moeilijke tijden bij met advies en juridische bijstand in een echtscheidingsprocedure. Uw belangen worden behartigd door een professionele echtscheidingsadvocaat, zonder daarbij het belangrijkste detail uit het oog te verliezen: het bereiken van een voor u bevredigend resultaat. In de rol van MfN-registermediator en echtscheidingsadvocaat streeft zij, zo veel mogelijk, naar een gezamenlijke oplossing.

 

Echtscheidingsadvocaat Zwolle

Echtscheidingsadvocaat Martine Verhaar is landelijk actief, maar met name werkzaam in regio Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Groningen en Assen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verhaar Advocatuur & Mediation voor duidelijkheid bij echtscheidingen

Over Verhaar Advocatuur & Mediation

Wilt u in overleg uw scheiding regelen? Heeft u een geschil over nalatenschappen? Of wilt u een advocaat die u eenzijdig juridisch adviseert en bijstaat in een familie- of erfrechtelijke procedure? Mr Martine Verhaar verleent u juridische bijstand in elke vorm.

Contact met Verhaar Advocatuur & Mediation

Verhaar Advocatuur & Mediation
Schrevenweg 5
8024 HB Zwolle

Postbus 40037
8004 DA Zwolle

038-8504136

info@verhaaradvocatuur.nl

KvK 51969483

BTW NL001658103B14