Advocaat-mediator

Professioneel en betrokken

Verhaar Advocatuur & Mediation is een advocatenkantoor in Zwolle, dat wordt geleid door mr Martine Verhaar. Sinds 1999 is zij actief als advocaat, gespecialiseerd in familierecht en erfrecht. Verhaar: “Na een periode van vier jaar waarin ik een algemene praktijk voerde, ben ik mij vanaf 2004 gaan verdiepen in familierecht. Cliënten kunnen bij mij terecht voor alle gewenste vormen van echtscheiding en andere familierechtelijke zaken, denk aan de rechten en plichten als erfgenaam. ”In 2005 heeft Martine Verhaar haar specialisatieopleiding familierecht afgerond, gevolgd door een opleiding tot mediator (die zij in 2010 heeft afgesloten). Bovendien is Martine Verhaar sinds 2015 gediplomeerd erfrechtadvocaat. Martine Verhaar heeft regelmatig overleg met advocaten, in de vorm van intervisie en collegiaal overleg.

Wilt u in overleg uw scheiding regelen? Heeft u een geschil over nalatenschappen? Of wilt u een advocaat die u eenzijdig juridisch adviseert en bijstaat in een famlie- of erfrechtelijke procedure? Mr Martine Verhaar verleent u juridische bijstand in elke vorm. Professioneel en betrokken. “Ik vind het belangrijk dat partijen met elkaar in gesprek blijven. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. Zo kunnen alle betrokkenen zo snel als mogelijk is verder.”

Martine Verhaar is aangesloten bij de Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS) en Mediatorsfederatie Nederland (MfN). In geval van mediation, maakt u afspraken in onderling overleg.

Over Verhaar Advocatuur & Mediation

Wilt u in overleg uw scheiding regelen? Heeft u een geschil over nalatenschappen? Of wilt u een advocaat die u eenzijdig juridisch adviseert en bijstaat in een familie- of erfrechtelijke procedure? Mr Martine Verhaar verleent u juridische bijstand in elke vorm.

Contact met Verhaar Advocatuur & Mediation

Verhaar Advocatuur & Mediation
Schrevenweg 5
8024 HB Zwolle

Postbus 40037
8004 DA Zwolle

038-8504136

info@verhaaradvocatuur.nl

KvK 51969483

BTW NL001658103B14